Vacatures | Contact | 0573 842 561 WEBSHOP
0
Specialisten in ambachtelijk ijs

Ons ijs

Bereidt op traditionele wijze.

Onze ijsmakers halen ’s ochtends vroeg de verse melk op van de biologische boerderij in de omgeving van Lochem. Deze melk wordt in onze pasteuriseerketels samen met extra room en een aantal vaste bestanddelen een tijd lang op hoge temperatuur gebracht. Na het homogeniseren laten we de roommix afkoelen en minimaal een dag doorrijpen. Het unieke recept van deze roommix vormt de basis voor al onze roomijssmaken. Voor de sorbetsmaken wordt natuurlijk geen roommix gebruikt. Hiervoor gebruiken we een zelfgemaakte mix van water, suiker, dextrose, glucose en bindmiddel. Precies in de juiste verhouding voordat we heel veel frambozen, aardbeien, bananen, kiwi’s en andere stukken fruit toevoegen.

Als je allergisch bent voor lactose, gluten of bijvoorbeeld noten dan weten onze medewerkers haarfijn welke smaken veilig voor je zijn. Binnenkort zijn er ook diverse soorten suikervrij ijs beschikbaar.

 

Wij hebben de volgende ijssmaken:

Appeltaart
Banaan
Caramel
Lemoncake
Cookies
Pure chocola
Hazelnoot
Ten Broeke kaneelcake
Koffie
Malaga
Nuts & Glory
Smurf
Straciatella
Stroopwafel
Tiramisu
Vanille
Walnoot
Witte chocola
Bueno
After eight
New york cheese
Cocos
Pistache
Aardbei
Bloedsinaasappel
Citroen
Framboos
Mango
Meloen
Bosvruchten
Passievrucht
Yoghurt naturel
Yoghurt abrikoos
Yoghurt perzik
Yoghurt amarena-kers